Παράδοση-Μεταφορά

Παράδοση – Μεταφορά

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση για προορισμούς εντός του νομού Ηρακλείου. Για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς οι τυχών χρεώσεις που θα προκύπτουν θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Είδη Υγιεινής

Είδη Υγιεινής

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή την αντικατάσταση, την τοποθέτηση και την συντήρηση των ειδών υγιεινής και των υδραυλικών εγκαταστάσεων καθώς επίσης και των καμπινών, επίπλων μπάνιου και μπαταριών.

Εγκατάσταση Τζακιών

Εγκατάσταση Τζακιών

Με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σας, το μηχανολογικό υπολογισμό απαιτούμενης θερμικής απόδοσης, την εγκατάσταση του τζακιού σας (φουγάρο εστίας, καμινάδα) καθώς και την επένδυση της επιλογής σας με κάποιο υλικό ή γυψοσανίδα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα μοντέλων κλειστών ενεργειακών εστιών, ένθετων εστιών και ελευθέρων τζακιών με επώνυμη ποιότητα και τεχνολογία ώστε κάθε ανάγκη σας να ικανοποιηθεί απόλυτα. Μπορούμε επίσης να μετατρέψουμε το κλασσικό σας τζάκι σε ενεργειακό ή το λέβητα πετρελαίου σε λέβητα Pellet (εναλλακτική μορφή θέρμανσης).

After Sales Service

After Sales Service

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή των προϊόντων σας ακόμη και μετά την πώληση τους. Για τα προϊόντα εντός εγγύησης η αποστολή και η επισκευή διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Παράδοση-Μεταφορά

Μελέτη και σχεδιασμός της κουζίνας

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή της κουζίνας σας με εγγύηση ποιότητας και λειτουργικότητας. Οι διακοσμητές μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο σχέδιο που ταιριάζει στο ύφος του σπιτιού σας και στο χαρακτήρα σας.

Παράδοση-Μεταφορά

Μελέτη και σχεδιασμός μπάνιου

Στο κατάστημα μας μπορείτε όχι απλά να φανταστείτε το μπάνιο σας καθώς και να το δείτε σε προοπτικό σχέδιο που θα φτιάξουν οι διακοσμητές μας ειδικά για εσάς. Συνδυάζοντας την λειτουργικότητα με την καλαισθησία και την τεχνολογία θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το μπάνιο σας.

Παράδοση-Μεταφορά

Υπηρεσίες τοποθέτησης θωρακισμένων & εσωτερικών πορτών

Τοποθετούμε τις πόρτες που έχετε επιλέξει απ’ το κατάστημα μας χωρίς καμία επιβάρυνση.